Poskrbite za to da bodo va┼íi lase vedno lepo negovani - oglasite se v FrizeRajV FrizeRaju se lahko odlo─Źite za:

V FrizeRaju uporabljamo profesionalno lasno kozmetiko Schwarzkopf Professional. Pri negi las izberemo ┼íampone, ki ustrezajo potrebam va┼íih las in lasi┼í─Źa, obloge in maske, ki obogatijo, nahranijo in naredijo va┼íe┬álase voljne ter zdrave.

Schwarzkopf reklamcaBrezpla─Źno individualno strokovno svetovanje

Po predhodnem naro─Źilu si vzamemo ─Źas, da se z vami pogovorimo o va┼íem novem izgledu, pri tem vam ponudimo iz na┼íega vidika najbolj┼ío pot, do ┼żeljene pri─Źeske.

Klasi─Źno in modno stri┼żenje za otroke, ┼żenske in mo┼íke

Razvilo se je ┼że v pravo umetnost, v harmoni─Źnost pove┼żemo obliko obraza, barvo in gostoto las z upo┼ítevanjem smeri rasti las in njenih vrtincev v ─Źudovito celoto.

Razli─Źne tehnike barvanja las in pramenov las

Skupaj izberemo ┼żeljene barvne odtenke, ki jih prilagodimo polti, barvi o─Źi in obla─Źil ter tehniki stri┼żenja in vam dajemo izbiro med klasi─Źnimi barvami, prelivi, naravnimi barvami, 10 minutnimi barvami,… Pri svojem delu pa skrbimo tudi da so va┼íi lasje negovani z priznanimi kozmeti─Źnimi produkti hi┼íe SCHWARZKOPF PROFESSIONAL.

Svetlenje las

Zaradi globljega posega v lase se skupaj odlo─Źimo o najvarnej┼íemu postopku in najbolj┼íemu materialu za va┼í tip las in lasi┼í─Źa.

Klasi─Źne ali volumske trajne

Izbiramo med razli─Źimi tehnikam navijanja las in se odlo─Źimo o pravi debelini navijalcev glede za ┼żelen kon─Źni izgled pri─Źeske in njen namen.

Negovanje las

Ker lasje v razli─Źnih letnih ─Źasih potrebujejo posebno negovanje, se pri nas odlo─Źamo med razli─Źnimi sezonskimi produkti kozmeti─Źne hi┼íe SCHWARZKOPF PROFESSIONAL. Ti skrbijo, da so va┼íi lasje za┼í─Źiteni in da vam frizura pre┼żivi ┼íe tako neugodno vreme.

Fen pri─Źesko ali vodno ondulacijo

Oblikujemo va┼íe lase v ┼żeleno obliko z visoko kakovostnimi ┼í─Źetkami iz naravnih ┼í─Źetin in TERMIX ┼í─Źetkami

Sve─Źano pri─Źesko in pri─Źesko za posebne prilo┼żnosti

Oblikujemo jih v visoko obstojne, z ┼í─Źetkami, spenjamo z lasnicami, uporabljamo razli─Źne dodatke (perle, ro┼że, trakove, gumiceÔÇŽ)

Ravnanje in kodranje las

Vedno predhodno pred uporabo visoko toplotnih likalnikov in kodralnikov za┼í─Źitimo lase z namenskim produktom, ki za┼í─Źiti lase vse do temperature 200┬░C.

Komentiranje ni omogoŔeno.