FrizeRaj vam lahko uredi in sproti vaše utrujene roke - privoščite si manikuro v našem salonu! Je videz vaših nohtov neurejen, nezdrav?
Poiščite rešitev v FrizeRaju.

Privoščite si:

Parafinska nega rok

Imate suhe roke, so vaše roke dehidrirane, imate težave s pigmentacijo – za takšne in podobne težave imamo rešitev PARAFINSKO NEGO. To je izjemno luksuzna in higienična nega za vaše roke. Za to ne potrebujete posebnega časa in lahko vam nego opravimo med samo frizersko storitvijo (barvanjem, striženjem…)

Piling rok

Pri nas vam ponegujemo vaše roke tudi z pillingom v samo 60 sec. Uporabljam piling Magic Manicure, ki vsebije sol in olje. Po uporabi le tega so vaše roke ponegovane, ker smo jim odstranili suho povrhnjico, navlažene in imajo svilnat izgled.

Negovanje s thermosoft rokavicami

To so toplotne rokavice, ki vaše hladne in slabo prekrvavljene roke ogrejejo v samo 30 min. Vsebujejo sojino kremo in olja zato imajo tudi negovalni učinek .Opravimo lahko kot samostojno storitev ali med postopkom naravne manikure ali med katerokoli frizersko storitvijo.

Naravna manikira s produkti Alessandro

Ponudba manikure pri nas zajema nego rok, nego obnohtne kožice, krajšanje in oblikovanje nohtov, nanos primernega produkta na nohtno ploščo in roke ter lakiranje z ustreznim podlakom in brezbarvnim lakom. Nudimo tudi svetovanje in možnost nakupa primernega produkta za nadaljno domačo nego rok in nohtov.

Modno in klasično lakiranje nohtov

Polakiramo s pravilno izbranim podlakom, ki ustreza vašemu tipu nohta in po vaših željah izberemo med široko paleto barvnih lakov, ki jih nanesemo v dveh plasteh. Vaše nohte pa lahko tudi barvno poslikamo ali uporabimo nalepke za dekoracijo.

Permanentno lakiranje z UV lakom

UV permanentno lakiranje z laki LAC sensation Alessandro. Noht postane trdnejši ni odebeljen in ni poškodovan. Nohta predhodno ne pilimo. Ta oblika lakiranja je časovno hitrejša kot geliranje. Noht pa obdrži sijaj in lepoto 2-4 tedne.Odstranimo ga s posebno tekočino .Izbiramo med številnimi niansami.

Komentiranje ni omogoeno.